Boring

Tja har nyss kommit in, har varit med Pontus och Robin idag, det var typ chill men det värsta är att jag har piss tråkigt! vill va med nån har så jävla tråkigt så ring elr skriv om ni vill va nån dag?




I stand here and asking..

Hej!

Idag var jag med ebba<3 jävlasr vad längesen det var... behövde vara med henne själv för en gång skull. Idag ståg jag i KIOSKEN med Edwin fy fan vad chill det var ^^ typ lite stässit när alla kom samtidigft men det var chill idag är nöj med dagen ..



Kiosken!

Tja! Längtar till Torsdag för då ska jag stå i KIOSKEN med EDWIN! hahaha taggat. Men det bästa är att jag inte behöver vara med på nån Lektion så det blir chill dag på Torsdag!!!!



Last memories




Varför är jag så anorlunda om man jämför med alla andra. varför får inte jag behandlas som alla andra blir. Jag vill känna mig trygg men det blir svårare och svårare om jag inte ens får känna hur det känns att han en vän?

I make you cry.....

Det var inte menningen att det skulle bli såhär, jag vill inte förlora dig! det som hände vet inte varför det blev så jag blev så förvirad när jag hörde det men nu vet jag att det inte är§ sant. När jag såg dig gråta så bröts jag ihop! jag vill aldrig see dig gråta igen aldrig mer!






I Love you so mutch!<3

RSS 2.0